Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Bedrijfnieuws
Thuis

Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd

China Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd certificaten
China Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd

1 2 3 4
Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : TJ
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 30 millions-35 millions
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 10% - 20%

Van de de Precisieindustrie van Suzhoutongjin Commanditair die Co., Ltd, in und van 2002 wordt opgericht in nationaal high-tech streek-Suzhou Nieuw District, hoed op 18de。 wordt gevestigdListig van mei 2016 in raad Drie. Het is een wetenschap en technologie geavanceerde enterpris met vele eer zoals „Hi-tech onderneming van Jiangsu-Provincie“, de „Privé onderneming van de science&technologie“, „technologieinnovatie gevorderde onderneming“, „Jiangsu-Onderzoekscentrum van de de Techniektechnologie van de Assemblage het Intelligente Robot“, „Jiangsu-Provincie Postuniversitair Werkstation“, „Nieuw het Districts Postuniversitair Werkstation van Suzhou“, „van de de Drukmachine van Jiangsu Intelligent Servo de Techniekcentrum“, „Suzhou-het Centrum van de Ondernemingstechnologie“.


Vele jaren die wij „hebben beschouwd om de groene onbemande fabriek“ als visie te bereiken, „Leidend tot de wereld, Schitterend China“ als opdracht, met „Innovatie, Toekomstgericht, Eerlijkheid, Harmonie“ als waarden van de ondernemingskern. De hoofdzaken van het bedrijf het ontwerp, de productie en de verkoop van servo elektrische cilinder, intelligente servodrukmachine, lineaire motiemodule en de verwante componenten van de automatiseringskern, en volgens de behoeften van klant zijn om de systeemintegratie en het creëren van de industrie 4,0 te doen onbemande nauwkeurige lopende band. Onze hoofdproducten worden wijd gebruikt op het gebied van automobiele vervangstukken vervaardigend, de textielmachinesindustrie, de militaire uitrustingindustrie en de andere gebieden evenals de implementatie van intelligente verbetering van de vervaardigen-georiënteerde ondernemingen. Om one-stop geautomatiseerde systeemoplossingen te verstrekken en automatisering, onbemande, groene de industrieproductielijn te bereiken.

 

Met velen zijn hogere R&D, het product, de verkoop en de de dienstingenieurs, Suzhou Tongjin professionele R&D, een ontwerp, een productie, verkoop en de dienst moderne innovatieve high-tech onderneming. Ons bedrijf heeft de certificatie ISO9001 van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan: 2008, milieubeheersysteemcertificatie ISO14001: 2004; Het bedrijf heeft meer dan 70 octrooien, met inbegrip van 8 uitvindingsoctrooien aangevraagd; 6 softwareauteursrecht, 1 softwareproducten; 6 Jiangsu-provincie high-tech producten; 3 efficiënte handelsmerkregistratie.

 

China Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens
Suzhou Tongjin Precision Industry Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Richard Li

Tel.: 86-13656248244

Fax: 86-512-66673556

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)